lunes, 18 de mayo de 2009

Última projecció del cicle “Cinema en valencià” al Campus d’Alcoi


El Campus d’Alcoi de la UPV, a través de l’àrea de Promoció i Normalització lingüística finalitza el pròxim dimecres, 20 de maig, la cinquena edició del cicle de pel·lícules en valencià, una campanya que a més d’Alcoi, ha passat per Alacant, Castelló, Elx, Gandia, Ontinyent i València.

La pel·lícula d’aquesta setmana és ‘Elegy’ de la directora Isabel Coixet. Protagonitzada per Penélope Cruz y Ben Kingsley, Elegy és una apassionada història d’amor entre un professor d’universitat i una jove que el captiva amb la seua bellesa.

El cicle “Cinema en Valencià”, que posa dimecres el seu punt i final a la present edició, consisteix a projectar pel·lícules doblades i subtitulades a las nostra llengua. Entre altres, s'hi ha vist ja Vicky Cristina Barcelona de Woody Allen, i Els nens de Huang Shi de Roger Spottiswoode.

Com cada any, l'entrada és gratis, però en aquesta edició, i com a novetat, amb el carnet universitari es poden recollir les entrades als punts d'Informació dels edificis Carbonell i Ferrándiz .

Podeu trobar més informació i la fitxa tècnica de les pel·lícules a la web www.cinemaenvalencia.com.

No hay comentarios: