martes, 26 de mayo de 2009

Rapsodes estarà a la Trobada d’Instituts de Sant Vicent del Raspeig




Nou concert del Circuit So de Sons de Música en Valencià i, en aquesta ocasió, a Sant Vicent del Raspeig. Serà el pròxim divendres, 29 de maig, a partir de les 12’30 hores dins la Trobada d’Instituts que organitza l’IES Sant Vicent de la mateixa localitat.

Rapsodes és un jove grup valencià que, ara per ara, representa la proposta més seriosa del Hip-hop interpretat en la nostra llengua.

Amb aquesta actuació, el circuit So de Sons comença una nova etapa de concerts als instituts de secundària que consistirà en tres concerts als IES de Catarroja, La Pobla de Farnals i Cocentaina. Així, tancarà el curs els circuit de música en valencià el pròxim 19 de juny fins al mes d’octubre.

CMVEl Circuit de Música en Valencià proporciona als grups una programació d’actuacions estables i que els permetrà donar a conéixer la seua música. Fa aproximadament dos anys que el Col•lectiu de Cantants i Músics en Valencià [COM] comença a treballar en el projecte, principalment buscant finançament.

La finalitat del circuit és, bàsicament, cobrir un buit que existeix en la programació de música en català a les sales privades i d’aquesta manera complementar altres iniciatives com la gira de la FEV, més dirigida a espais oberts. També el fet de consolidar un circuit de música al País Valencià, com altres que ja estan funcionant a altres àmbits.

Pròxim concerts:

7 de juny: Pau Alabajos (IES Berenguer, Catarroja)
19 de juny: 121 DB (IES Guillem Alcalà, Pobla de Farnals) i VerdCel (IES Benilloba, Cocentaina)
1 d’octubre: Batà (Lluís Vives)


La graella definitiva amb la programació final es pot consultar a la web del circuit http://www.circuitdemusicavalencia.com/


Més informació: - Telf. 669963198
i: http://www.circuitdemusicavalencia.com/

No hay comentarios: