viernes, 30 de noviembre de 2007

“LES PLANTILLES PODOLÒGIQUES HAN D’ESTAR ADAPTADES A CADA PEU”


L’Il•lustre Col•legi de Podòlegs de la Comunitat Valenciana [ICOPCV] recorda que les plantilles deuen estar adaptades a cada peu. Els podòlegs poden fabricar les plantilles en funció de les necessitats específiques de cada pacient.

Aquesta setmana l’ICOPCV recorda la importància què les plantilles empleades en els tractaments podològics estiguen adaptades a la morfologia de cada peu. Açò només és possible després d’un diagnòstic i un estudi biomecànic del peu del pacient. Tal i com es recorda des del col•legi: “Les plantilles estàndard no s’adapten de la mateixa forma. A més, és important tindre present l’adequació del material de la plantilla. Cadascuna d’elles es dissenya tenint en compte tots aquestos factors”.

Ara fa un any que es va presentar el manual per a la fabricació de productes ortopèdics que serveix de guia als podòlegs en la fabricació de les plantilles. Aquestes s’usen en els tractaments personalitzats de diverses patologies o en la seua prevenció. De la mateixa forma, poden ser utilitzades amb sabates normals. Les plantilles que s’usen en la correcció o prevenció de problemes són usades per tots els grups d’edat.

Més informació: http://www.copocv.org

No hay comentarios: