viernes, 16 de mayo de 2008

AL VOLTANT DE 400 PERSONES ASSISTEIXEN AL CONCERT DELS PREMIS “OVIDI MONTLLOR”








más adelante en castellano
AL VOLTANT DE 400 PERSONES ASsisteixen al concert dels premis “ovidi montllor”

Finalment, els pronòstics que anunciaven pluja ahir de vesprada a València van errar i el concert de preparació de la III Edició dels Premis de Música en Valencià Ovidi Montllor es va celebrar sense majors incidències. Al voltant de 400 persones van omplir l’espai de la Sala Lumière d’Alboraia i varen gaudir de la música d’alguns dels grups i cantants guanyadors de l’edició de 2007.

TEXT:
La pluja va respectar en aquesta ocasió la celebració del concert de preparació de la III Edició dels Premis de Música en Valencià Ovidi Montllor. Cal recordar que va ser precisament la trompada de pluja de la setmana passada el que va obligar a suspendre el primer dels concerts que hi havia previstos. Açò va obligar a l’organització dels premis [COM] a prendre la decisió de traslladar els grups a la segona de les cites previstes al calendari. Finalment, unes 400 persones pugueren gaudir de l’espectacle de més de 4 hores de música en directe, a la Sala Lumière d’Alboraia.

Obria la nit Feliu Ventura amb una selecció de les seus cançons més conegudes. Tot seguit, Óscar Briz, guanyador del premi al Millor Disc en 2007, va fer el mateix amb el seu repertori abans de donar pas a Sant Gatxo. Els de la Vila van aconseguir escalfar els ànims dels presents. 121dB i Rapsodes van ser els encarregats de tancar la nit.

L’edició de 2008 dels “Ovidi Montllor” compta amb una novetat pel que fa a la categorització dels premis. Continuen mantenint-se les categories a Millor Cançó i Millor Lletra, el premi a la Millor Maqueta i també el premi al Millor Grup Revelació. No obstant, la categoria de “Millor Disc” desapareix per a convertir-se en tres: Millor Disc de Cançó, Millor Disc Folk i Millor Disc Rock. D’aquesta forma, tal i com s’ha indicat des de l’organització, es dóna un reflex més fidedigne de la varietat de propostes musicals que concursen.

Per a més informació: - Telf. 650889266 [pregunta per Pau]
www.musicaenvalencia.org

////////////////////////////////////////////////////////////////////

Alrededor de 400 personas asisten al concierto de los Premios “Ovidi Montllor”

Finalmente, los pronósticos que anunciaban lluvia ayer por la tarde en Valencia fallaron y el concierto de preparación de la III Edición de los Premios de Música en Valencià Ovidi Montllor se celebró sin incidencias. Alrededor de 400 personas llenaron el espacio de la Sala Lumière de Alboraya y disfrutaron de la música de algunos de los grupos y cantantes ganadores de la edición de 2007.

TEXTO:
En esta ocasión, la lluvia respetó la celebración del concierto de preparación de la III Edición de los Premios de Música en Valencià Ovidi Montllor. Hay que recordar que fue precisamente la tromba de agua de la semana pasada la que obligó a suspender el primero de los conciertos previstos. Esto obligó a la organización de los premios [COM] a tomar la decisión de trasladar a los grupos a la segunda de las citas previstas en el calendario. Finalmente, unas 400 personas pudieron disfrutar del espectáculo de más de 4 horas de música en directo en la Sala Lumière de Alboraya.

Abrió la noche Feliu Ventura con una selección de sus canciones más conocidas. A continuación, Óscar Briz, ganador del premio al Mejor Disco en 2007, hizo lo propio con su repertorio antes de dar paso a Sant Gatxo. Los de la Vila consiguieron caldear los ánimos de los presentes. 121dB y Rapsodes fueron los encargados de terminar la noche.

La edición de 2008 de los “Ovidi Montllor” cuenta con una novedad por lo que respecta a la categorización de los premios. Continúan manteniéndose las categorías a Mejor Canción y Mejor Letra, el premio a la Mejor Maqueta y también el premio al Mejor Grupo Revelación. No obstante, la categoría de “Mejor Disco” desaparece para convertirse en tres: Mejor Disco de Cançó, Mejor Disco Folk y Mejor Disco Rock. De esta forma, tal y como se ha explicado desde la organización, se ofrece un reflejo más fidedigno de la variedad de propuestas musicales que concursan.

Para más información: - Telf. 650889266 [pregunta por Pau]




www.musicaenvalencia.org

No hay comentarios: