lunes, 12 de mayo de 2008

UN PUNT... I SEGUIT [!] /// UN PUNTO… Y SEGUIDO [¡!]

más adelante en castellano

UN PUNT... I SEGUIT [!]

La pluja obligava dijous passat a suspendre el primer dels concerts programats amb ocasió de la
III Edició dels Premis de Música en Valencià Ovidi Montllor. La trompada d’aigua caiguda a l’Horta de València va impossibilitar que 121dB i Sant Gatxo pugueren eixir a l’escenari tal i com estava previst. Aquesta imposició de l’oratge va obligar els organitzadors [COM] a posposar el concert.

TEXT:
El primer concert anunciador, dels tres que hi havia previstos abans de la Gal·la d’entrega dels premis es va haver d’enfrontar amb una trompada d’aigua de quasi 100 litres per metre quadrat. Per aquest motiu, el Col·lectiu de Cantants i Músics en Valencià [COM] va haver d’adoptar la gens fàcil decisió de suspendre’l. Com a conseqüència, 121dB i Sant Gatxo es van quedar sense poder tocar, tal i com s’havia previst. No obstant, 121dB i Sant Gatxo estaran presents en el Segon dels Concerts, que se celebra aquesta setmana, Dijous 15 de maig, a la Sala Lumière d’Alboraia. El concert serà a partir de les 22.30. En l’edició dels premis de 2007, 121dB va rebre el premi al Grup Revelació. Per la seua banda, Sant Gatxo va rebre el premi al Millor Disc Rock-Pop.

Açò significa que qui s’acoste al concert, podrà gaudir de la seua música a més de la de Feliu Ventura, guanyador en 2007 dels Premis de Millor Cançó i Millor Lletra, Óscar Briz, guanyador en la categoria de Millor Disc i Rapsodes, guanyadors en la categoria de Millor Maqueta. L’entrada és gratuïta.

Aquesta setmana, a més, com a novetat s’han donat a conéixer els noms dels membres del jurat que a hores d’ara treballa en la classificació, anàlisi i selecció dels treballs finalistes que seran premiats en la gal·la de l’edició de 2008:

Joan Cerveró (músic)Eduard Guillot (crític musical)Juanma Játiva (crític musical)Ricard Belda (músic)Gemma Pasqual (escriptora)
Secretari del jurat (amb veu però sense vot): Josep Vicent Frechina (crític musical)

Per a més informació: - Telf. 650889266 [pregunta per Pau]
www.musicaenvalencia.org

////////////////////////////////////////////////////////////////////


UN PUNTO… Y SEGUIDO [¡!]

La lluvia obligaba el jueves pasado a suspender el primero de los conciertos programados con ocasión de la III Edició dels Premis de Música en Valencià Ovidi Montllor. La tromba de agua caída en l’Horta de Valencia imposibilitó que 121dB y Sant Gatxo pudieran salir al escenario tal y como estaba previsto. Esta imposición de la climatología obligó a los organizadores [COM] a posponer el concierto.


TEXTO:
El primer concierto anunciador, de los tres que había previstos antes de la Gala de entrega de los premios se tuvo que enfrentar a una tromba de agua de casi 100 litros por metro cuadrado. Por este motivo, el Col·lectiu de Cantants i Músics en Valencià, [COM] tuvo que adoptar la nada fácil decisión de suspenderlo. En consecuencia, 121dB y Sant Gatxo se quedaron sin poder tocar, tal y como estaba previsto. No obstante, 121dB y Sant Gaxto estarán presentes en el Segundo de los Conciertos, que se celebra esta semana, Jueves 15 de mayo, a la Sala Lumière de Alboraya. El concierto será a partir de las 22.30. En la edición de los premios de 2007, 121dB recibió el premio al Grupo Revelación. Por su parte, Sant Gatxo recibió el premio al Mejor Disco Rock-Pop.

Esto significa que quien se acerque al concierto, podrá disfrutar de su música además de la de Feliu Ventura, ganador en 2007 de los Premios de Mejor Canción y Mejor Letra, Óscar Briz, ganador en la categoría de Mejor Disco y Rapsodes, ganadores en la categoría de Mejor Maqueta. La entrada es gratuita.

Esta semana, además, como novedad se han dado a conocer los nombres de los miembros del jurado que trabaja en estos momentos en la clasificación, análisis y selección de lso trabajos finalistas que serán premiados en la gala de la edición de 2008:

Joan Cerveró (músico)
Eduard Guillot (crítico musical)
Juanma Játiva (crítico musical)
Ricard Belda (músico)
Gemma Pasqual (escritora)
Secretario del jurado (con voz pero sin voto): Josep Vicent Frechina (crítico musical).

Para más información: - Telf. 650889266 [pregunta por Pau]www.musicaenvalencia.org

No hay comentarios: