viernes, 23 de mayo de 2008

Excel·lent acollida de Sàmara en València / Excelente acogida de Sàmara en Valencia



más adelante en castellano


Excel·lent acollida de Sàmara en València

VerdCel es posava ahir a prova en València amb la presentació oficial de Sàmara, el tercer treball en la discografia del grup. L’acollida per part de les persones que ompliren la sala de concerts del Col·legi Major Lluís Vives de València no va poder ser millor.


El darrer treball de VerdCel, Sàmara, passa amb nota la presentació oficial a la ciutat de València. Durant una hora i mitja de concert, els d’Alcoi aconseguiren fer vibrar el públic amb el seu nou treball. L’encontre amb el públic, precisament, va servir per polsar l’actitud davant les noves cançons que s’escoltaven per primera vegada. En aquest sentit, la impressió d’acceptació està sent molt positiva en tots els concerts que el grup ve fent des de fa quasi un més. València no va ser una excepció.

Arbres, software i un te; a mans besades, ocells sobre llenç gris... són alguns dels títols que ahir se sentiren per primera vegada. Si no has sigut dels primers en escoltar-los en directe, i per conéixer un poc millor la filosofia del disc i descobrir algun dels seus temes, pots entrar en el següent enllaç:
www.myspace.com/verdcel

VerdCel filtra l’essència de músiques modernes diverses, bevent del rock, del pop i també la rítmica i línies melòdiques mediterrànies. S’ha de destacar que Sàmara és el resultat d’un treball coral. En la posada en escena acompanyen Alfons Olmo les guitarres i veus de Pau Romero, les vídeo-projeccions de Daniel Olmo, la bateria de Xavi Blanquer i el baix elèctric de Dario Díaz. Ells són els encarregats, en l’inici d’aquest nou projecte, de Sàmara.

AGENDA IMMEDIATA
* 22 may 2008 / 20:00 - Col Major Lluís Vives València
* 24 may 2008 / 20:00 - CC Matas i Ramis Horta Barcelona, Horta
* 30 may 2008 / 20:30 - Casa Elizalde Barcelona
* 31 may 2008 / 22:30 - Cafè teatre de l’escorxador Lleida
* 5 jun 2008 / 22:00 - Sala Assaig Palma de Mallorca
* 6 jun 2008 / 20:00 – Start Club Inca
* 20 jun 2008 / 20:00 - Envelat del cicle Alfafar

Més info. 639676318
www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

/// /// /// /// /// /// /// /// /// /// /// ///


Excelente acogida de Sàmara en Valencia

VerdCel se ponía ayer a prueba en Valencia con la presentación oficial de Sàmara, el tercer trabajo en la discografía del grupo. La acogida por parte de las personas que llenaron la sala de conciertos del Colegio Mayor Lluís Vives de Valencia no pudo ser más positivia.


El último trabajo de VerdCel, Sàmara, pasa con nota la presentación oficial en la ciudad de Valencia. Durante una hora y media de concierto, los de Alcoi consiguieron hacer vibrar al público con su nuevo trabajo. En encuentro con el público, precisamente, sirvió para tomarle el pulso a la actitud hacia las nuevas canciones que se escucharon por primera vez. En este sentido, la impresión de aceptación está siendo muy positiva en todos los conciertos que el grupo viene haciendo desde hace casi un mes. Valencia no fue la excepción.

Arbres, software i un te; a mans besades, ocells sobre llenç gris... son algunos de los títulos que ayer se escucharon por primera vez Si no has sido de los primeros en escucharlos en directo, y para conocer un poco mejor la filosofía del disco y descubrir alguno de sus temas, puedes entrar en el siguiente enlace:
www.myspace.com/verdcel

Cabe destacar que Sàmara es el resultado de un trabajo coral. En la puesta en escena acompañan a Alfons Olmo las guitarras y voces de Pau Romero, las videoproyecciones de Daniel Olmo, la batería de Xavi Blanquer y el bajo eléctrico de Dario Díaz. Ellos son los encargados, en el inicio de este nuevo proyecto, de Sàmara.

AGENDA INMEDIATA

* 22 may 2008 / 20:00 - Col Major Lluís Vives València
* 24 may 2008 / 20:00 - CC Matas i Ramis Horta Barcelona, Horta
* 30 may 2008 / 20:30 - Casa Elizalde Barcelona
* 31 may 2008 / 22:30 - Cafè teatre de l’escorxador Lleida
* 5 jun 2008 / 22:00 - Sala Assaig Palma de Mallorca
* 6 jun 2008 / 20:00 – Start Club Inca
* 20 jun 2008 / 20:00 - Envelat del cicle Alfafa

Més info. 639676318 www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

No hay comentarios: