lunes, 5 de mayo de 2008

PRIMER CONCERT DE “PREPARACIÓ” DE LA III EDICIÓ DELS PREMIS DE MÚSICA “OVIDI MONTLLOR”

NOTA DE PREMSA
más adelante en castellano

PRIMER CONCERT DE “PREPARACIÓ” de la III EDICIÓ DELS PREMIS DE MÚSICA “OVIDI MONTLLOR”

La III Edició dels Premis de Música en Valencià Ovidi Montllor comença amb el primer dels tres concerts previstos abans de la gal·la d’entrega dels premis. Cal recordar que els intèrprets i artistes dels concerts són els guanyadors de l’edició de 2007. La coordinació i organització d’aquestos premis corre a càrrec del Col·lectiu Ovidi Montllor [COM] de Músics i Cantants en Valencià.

TEXT:
El primer concert anunciador, dels tres que hi ha previstos abans de la Gal·la d’entrega dels premis, és el proper Dijous 8 de maig, a la Sala Lumière d’Alboraia, a partir de les 22.30 hores. En aquesta primera trobada, 121dB i Sant Gatxo seran els encarregats de posar-li les notes al concert. En l’edició dels premis de 2007, 121dB va rebre el premi al Grup Revelació. Per la seua banda, Sant Gatxo va rebre el premi al Millor Disc Rock-Pop.

Tal i com ha informat el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià [COM], s’ha completat la recepció dels treballs que concursen enguany. Aquestos treballs s’han fet arribar als membres del jurat, qui ha començat amb el treball de selecció dels finalistes en les diferents categories. Aquest treball encara durarà unes setmanes, donada la gran quantitat de material que s’ha d’analitzar i classificar.

Tot i ser una informació que ja s’ha donat a la premsa, s’ha de recordar que l’edició dels premis de 2008 reconeix la música feta al 2007. Tanmateix, aquesta edició suposa la consolidació d’uns premis que, a poc a poc, s’estan convertint en una referència al País Valencià.

L’entrada als concerts és gratuïta.

Per a més informació: - Telf. 650889266 [pregunta per Pau]
www.musicaenvalencia.org

////////////////////////////////////////////////////////////////////

PRIMER CONCIERTO DE “PREPARACIÓN” DE LA III EDICIÓN DE LOS PREMIOS DE MÚSICA “OVIDI MONTLLOR”

La III Edición de los “Premis de Música en Valencià Ovidi Montllor” comienza con el primero de los tres conciertos previstos antes de la gala de entrega de los premios. Hay que recordar que los intérpretes y artistas de los conciertos son los ganadores de la edición de 2008. La coordinación y organización de estos premios corre a cargo del Col·lectiu Ovidi Montllor [COM] de Músics i Cantants en Valencià.

TEXTO:
El primer concierto anunciador, de los tres que hay previstos antes de la Gala de entrega de los premios, es el próximo Jueves 8 de mayo, en la Sala Lumière de Alboraya, a partir de las 22.30 horas. En este primer encuentro, 121dB y Sant Gatxo serán los encargados de ponerle las notas al concierto. En la edición de los premios de 2007, 121dB recibió el premio al Grupo Revelación. Por su parte, Sant Gatxo recibió el premio al Mejor Disco Rock-Pop.

Tal y como ha informado el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià [COM], ha finalizado la recepción de los trabajos que concursan este año. Estos trabajos ya están en poder del jurado, quienes han comenzado el trabajo de selección de los finalistas en las diferentes categorías. Este trabajo aún durará unas semanas, dada la gran cantidad de material que se ha de analizar y clasificar.
A pesar de ser una información que ya se ha facilitado a la prensa, hay que recordar que la edición de los premios de 2008 reconoce la música hecha en 2007. Asimismo, esta edición supone la consolidación de unos premios que, poco a poco, se están convirtiendo en una referencia en el País Valencià.

La entrada a los conciertos es gratuita.

Para más información: - Telf. 650889266 [pregunta por Pau]
www.musicaenvalencia.org

No hay comentarios: