jueves, 24 de septiembre de 2009

Batà presenta el seu primer treball al Teatre Principal d’Alcoi



Batà presenta el seu primer treball al Teatre Principal d’Alcoi

El pròxim 9 d’octubre ja estarà a la venda el primer disc de Batà, ‘Cançons de Butxaca’, i eixe mateix dia es podrà ja escoltar en directe. Déu cançons amb sonoritat acústica que després de sonar durant any i mig als escenaris del País Valencià, estan enregistrades en un mateix CD


El grup alcoià Batà està de presentacions. El pròxim 9 d’octubre farà un concert al Teatre Principal d’Alcoi que els servirà, a més com a presentació del seu primer treball ‘Cançons de butxaca’, un disc que està encara calentet del forn.
‘Cançons de Butxaca’ són déu cançons de temàtica diversa, que partint de la cançó d’autor han aconseguit una sonoritat acústica molt propera al so del directe. Carles Llinares, integrant del grup i un dels impulsors del projecte Batà, nascut fa un any i mig, explica que el títol del disc fa referència a que les cançons que l’integren “són com els llibres de butxaca, que te’ls pots endur a diferents llocs i s’adapten a diferents situacions”.
A més de Carles Llinares, també formen Batà Rebeca SantJoan i Carles Tur; tots tres decidiren a principis d’aquest any emprendre la tasca d’enregistrament del disc i així ho van fer. Amb la producció i la col•laboració musical d’Albert Ortega, Batà va començar a gravar les seues cançons a finals de juny a Estels Estudis d’Alberic, on es va deixar el treball enllestit a principis de setembre. Del disseny i la maquetació se n’ha encarregat l’alcoià Alfonso Zamorano.
El pròxim 9 d’octubre a partir de les 20 hores, Batà presentarà el seu disc al Teatre Principal d’Alcoi.
Ja pots escoltar els seues cançons a: http://www.myspace.com/projectebata

No hay comentarios: