martes, 15 de septiembre de 2009

VerdCel llança un nou ‘single’ digital



El grup alcoià VerdCel arriba renovat després de les vacances d’estiu i ho fa amb un nou single digital titulat ‘Ara’ amb el qual tanquen un cicle i un treball, Sàmara, i n’obri un de nou [que probablement donarà prompte què parlar]. Aquest recull de cançons conté l’esperit de Sàmara i és alhora l’expressió d’uns nous camins forçats pel treball realitzat l’últim any. La formació alcoiana ho defineix així: “la Sàmara, la llavor amb ales que ha girat durant gairebé un any i mig seguirà rodant, ha estat plantada en una terra fèrtil i que ha començat a florir”.
El nou single ‘Ara’, conté les següents cançons: Ací (reversió), Perestroika (de l’homenatge a Carles Sabater), Paraigua, fa# Sol?, Minyona Morena, una versió d’un tema propi extret del disc Sàmara, una versió del disc de Sau Quina Nit, música d’Alfons Olmo sobre textos de Joan Brossa, i una versió sobre una tradicional algueresa.
El single complet es pot descarregar a la pàgina web www.verdcel.com
Concert a València
Amb aquest nou treball VerdCel arribarà el pròxim dissabte, 19 de setembre, al Teatre Micalet de València per presentar les seues cançons en concert. L’entrada a l’actuació és gratuïta ja que forma part del V Cicle Cultural al voltant de la Dolçaina que dura del 10 al 26 de setembre. Eixe mateix dia hi haurà altres activitats, com ara albaes, sopar, exposicions, etc. Podeu trobar més informació a la web http://www.tabaletidolsaina.com/activitats.html
Més concerts:
8 Octubre. Muro del Comtat. Sàmara al complert, banda i projeccions.
9 Octubre. Benicarló. Sàmara al complert, banda i projeccions.
15 Octubre. Xirivella. Sàmara en acústic i projeccions.
20 Novembre. Barcelona. Casa Elizalde. Nou espectacle: “VerdCel canta Raimon”.


Més informació. al tel. 600 505 700

verdcel@gmail.com

www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

No hay comentarios: