martes, 8 de septiembre de 2009

El Campus d’Alcoi obri el termini de matrícula per al Curs Mitjà de valencià

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha obert el termini per a la matrícula del curs de valencià C1 (mitjà) que s’impartirà durant el curs 2009/2010. Per poder accedir a aquest curs és necessari ser membre de la UPV (PAS, PDI, estudiants o membres de l'Associació d'Antics Alumnes).
La matricula es farà al Centre de Formació Permanent del Campus d'Alcoi (Àrea de Relacions amb l'Entorn - planta 3 edifici Carbonell) o pre-inscripció per via electrònica al CFP (http://www.cfp.upv.es/), de l'1 al 18 de setembre de 2009, en dos períodes:
1) De l'1 al 10 de setembre es matricularan aquells que tinguen el certificat de la UPV del nivell anterior, i aquells que hagen de fer la prova de nivell.
2) De l'11 al 18 de setembre es matricularan aquells que tinguen el certificat de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià del nivell anterior, i aquells que hagen cursat l'assignatura de Valencià Tècnic.
La matrícula es farà per ordre d’inscripció. Per confirmar la matrícula, els alumnes hauran de portar al Centre de Formació Permanent el document que acredite la relació amb la UPV (carnet, matrícula...) i el certificat anterior, si escau. Posat cas que no s’hi aporte, s’exclourà del curs la persona en qüestió.
Més informació CFP: http://www.cfp.upv.es/ - Tel. 96 652 84 84

No hay comentarios: