viernes, 20 de febrero de 2009

El Campus d’Alcoi fomenta l’ús de la bicicleta i del valencià amb la campanya “Bon dia!”


El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha posat en marxa la campanya “Bon dia!” amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta i del valencià. Aquesta iniciativa l’organitzen el Vicerectorat de Cultura i el Vicerectorat dels Campus, per mitjà de l’Àrea de Promoció i Normalització Lingüística.

La campanya, que enguany du per lema: “El valencià, com la bicicleta: saludable, sostenible i de futur” ha consistit en anar a la Universitat amb bicicleta durant la jornada de dijous a la plaça Ferrándiz i Carbonell, on s’ha repartit un casc de bicicleta.

L’organització exposa tres raons que expliquen el per què de la campanya “El valencià, com la bicicleta: saludable, sostenible i de futur”:

· Milloren la nostra comunicació com a persones.

· Anar amb bicicleta a la universitat és la forma més ràpida i pràctica que tenim. No patim embussos i només ens cal l'energia del cos per moure'ns. Podem deixar-la molt a prop, perquè hi ha molts llocs d'aparcament al campus. No fa soroll i no contamina, respectem el nostre entorn i pensem en el futur. I amb el casc de la bicicleta també anem més segurs.

· L'optimisme del Bon dia!, a peu o amb bicicleta, ens porta bona salut i millorem la qualitat de vida.

Més informació:

Àrea de Promoció i Normalització Lingüística

i centres d'autoaprenentatge de valencià (CAV) de Gandia i Alcoi

http://www.upv.es/apnl

No hay comentarios: