miércoles, 18 de febrero de 2009

VerdCel participa en el disc de tribut a Sau en el 10é aniversari de la mort de Carles Sabater



El grup alcoià ha fet una versió de la cançó Perestroika del grup català que va desaparéixer després de la mort d’un dels seus membres. Coincidint amb el 10é aniversari, la revista Enderrock ofereix gratuïtament el disc “Me’n torno a Sau”, on hi participen un total de 15 artistes.
El 2009 es compleixen 10 anys exactes de la mort de Carles Sabater i, en conseqüència, de la desaparició de Sau, una de les bandes que, juntament amb Sopa de Cabra, Els Pets i Sangtraït, va contribuir a normalitzar el panorama musical català.
Una dècada més tard la revista “Enderrock” ofereix gratuïtament amb l’exemplar del mes de febrer el disc “Me’n torno a Sau”. Un total de 15 artistes, entre ells el grup d’Alcoi VerdCel, s’han encarregat de gravar peces clau de la seua discografia.
Els VerdCel han triat la mítica cançó de Sau Perestroika, enregistrada al disc “Quina nit”. Aquest homenatge és un tribut al grup, a la manera de fer britànica, és a dir que els grups actuals versionen els referents antics i llavors desmitifiquen la cançó i la fan seua.
VerdCel ha triat aquest tema “pel seu contingut, pel que significa, per la poètica, per fet de destil·lar tantes emocions amb el joc d’intensitats i una melodia encisadora”. Per als membres del grup, Alfons i Daniel Olmo, Perestroika, com les altres cançons de Sau ha format part de la banda sonora de la seua adolescència i ara “la faran seua”.
Una dècada més tard d’aquella matinada del 12 al 13 de febrer de 1999, la memòria de Carles Sabater i de Sau continua en la memòria popular i bona mostra d’això és aquest disc-homenatge. Per a VerdCel “Sau és nostàlgia, complicitat, tendresa, senzillesa, amor, malenconia, principis”, i n’estan ben contents de participar en aquesta iniciativa.

Més info. 639676318 i 600 505 700


No hay comentarios: