martes, 24 de marzo de 2009

Arthur Caravan i VerdCel actuen dijous a València i Alcoi dins del circuit So de sons




El pròxim dijous, els seguidors de la música en valencià estan d’enhorabona ja que el Circuit So de Sons els ofereix dos nous concerts. Els grups alcoians Arthur Caravan i VerdCel a les 20 hores, el primer al Col•legi Major Lluís Vives de València i el segon al Teatre Principal d’Alcoi.

La segona fase del Circuit de Música en Valencià continua a bon ritme després de sis concerts. Els VerdCel debuten amb l’actuació a Alcoi, mentre que els Arthur Caravan ja van actuar el passat 19 de febrer al Paranimf de la UPV.

Arthur Caravan és hui per hui una de les més sòlides i serioses propostes musicals en l’àmbit del pop-rock valencià. Així ho acredita el gran nombre de concerts que durant l’últim any ha ofert i també l’agenda de compromisos que encara té per davant.

No es queden darrere VerdCel que arribaran a Alcoi després de fer un concert a Cerdanyola del Vallés, a Barcelona, el dia abans. VerdCel continua fent girar el seu últim treball, Sàmara, un nou treball que recull les experiències d’una dona de 90 anys.

CMV
El Circuit de Música en Valencià proporciona als grups una programació d’actuacions estables i que els permetrà donar a conéixer la seua música. Fa aproximadament dos anys que el Col•lectiu de Cantants i Músics en Valencià [COM] comença a treballar en el projecte, principalment buscant finançament.

La finalitat del circuit és, bàsicament, cobrir un buit que existeix en la programació de música en català a les sales privades i d’aquesta manera complementar altres iniciatives com la gira de la FEV, més dirigida a espais oberts. També el fet de consolidar un circuit de música al País Valencià, com altres que ja estan funcionant a altres àmbits (ASSAC a nivell de Catalunya e INJUVE a nivell estat espanyol).



Pròxim concerts:
26 de març: Arthur Caravan (Lluís Vives) i VerdCel (Teatre Principal Alcoi)
8 d’abril: Rapsodes (IES Sant Mateu)
23 d’abril: Qualimbet (Edifici Nexus València)
30 d’abril: Pau Alabajos (Lluís Vives)
29 de maig: Rapsodes (Sant Vicent)
19 de juny: 121 DB (IES Guillem Alcalà Pobla de Farnals) i VerdCel (Benilloba)
25 de juny: Pau Alabajos (IES Berenguer, Catarroja)
1 d’octubre: Batà (Lluís Vives)


La graella definitiva amb la programació final es pot consultar a la web del circuit www.circuitdemusicavalencia.com


Més informació: - Telf. 669963198
i: http://www.circuitdemusicavalencia.com/

No hay comentarios: