martes, 24 de marzo de 2009

Continuen les projeccions del cicle “Cinema en valencià” al Campus d’Alcoi

El Campus d’Alcoi de la UPV, a través de l’àrea de Promoció i Normalització lingüística continua el pròxim dimecres, 25 de març, amb la cinquena edició del cicle de pel•lícules en valencià, una campanya que a més d’Alcoi, passarà per Alacant, Castelló, Elx, Gandia, Ontinyent i València.

La pel•lícula d’aquesta setmana és ‘Austràlia’ protagonitzada per Nicole Kidman i Hugh Jackman i obra del director Baz Luhrmann, autor d’altres films com ara el conegut musical ‘Moulin Rouge’.

“Cinema en Valencià” consisteix a projectar pel•lícules doblades i subtitulades a las nostra llengua. Aquest any el cicle dura fins al 20 de maig i les pel•lícules es projecten cada dimecres a les 20 hores en el Centre Cultural d’Alcoi. Entre altres, s'hi ha vist ja Vicky Cristina Barcelona de Woody Allen, i Els nens de Huang Shi de Roger Spottiswoode. Encara queden per veure: Forasters de Ventura Pons, , City of Ember. A la recerca de la llum de Gil Kenan, Zhao de Sussi Gonzalo i Elegy d'Isabel Coixet.

Com cada any, l'entrada és gratis, però en aquesta edició, i com a novetat, amb el carnet universitari es poden recollir les entrades als punts d'Informació dels edificis Carbonell i Ferrándiz .

Podeu trobar més informació i la fitxa tècnica de les pel•lícules a la web www.cinemaenvalencia.com.

PROGRAMACIÓ:

25 de març: Autràlia de Baz Luhrmann
29 d’abril: Forasters de Ventura Pons
6 de maig: City of Ember. A la recerca de la llum de Gil Kenan,
13 de maig: Zhao de Sussi Gonzalo
20 de maig: Elegy d'Isabel Coixet.

Adjuntem el cartell de la campanya.

No hay comentarios: