martes, 10 de marzo de 2009

Quamlibet protagonitza un nou concert del Circuit So de Sons a Gandia


Nou concert del Circuit So de sons de Música en Valencià i, en aquesta ocasió, a Gandia. Serà el pròxim dijous 12 de març a les 20 hores quan el grup Qualimbet actue a l’Aula Magna de la UPV.

El primer concert que So de sons organitza a la Safor té com a protagonistes a Quamlibet, una formació que musicalment treballa al voltant del folk, de les músiques populars del País Valencià tot i arreplegant les orientacions d’altres grups que han marcat el que anomenem “riproposta”, una nova lectura del repertori popular, amb noves harmonies i un tractament de la percussió diferenciat.

A Gandia, Quamlibet oferirà temes de creació pròpia, vocals i instrumentals, buscant noves sonoritats i noves històries als textos de les cançons. S’escoltaran tangos, jotes, temes de ball, romanços, polifonies de la tradició medieval, etc. En definitiva, un divertit concert que farà ballar el públic assistent.

Però aquesta segona fase del Circuit tornarà prompte ja que la setmana vinent ens esperen tres concerts més: Pau Alabajos a Torrent, Rapsodes a Ontinyent i Lillit i Dionís a Ondara.
CMVEl Circuit de Música en Valencià proporciona als grups una programació d’actuacions estables i que els permetrà donar a conéixer la seua música. Fa aproximadament dos anys que el Col•lectiu de Cantants i Músics en Valencià [COM] comença a treballar en el projecte, principalment buscant finançament.

La finalitat del circuit és, bàsicament, cobrir un buit que existeix en la programació de música en català a les sales privades i d’aquesta manera complementar altres iniciatives com la gira de la FEV, més dirigida a espais oberts. També el fet de consolidar un circuit de música al País Valencià, com altres que ja estan funcionant a altres àmbits (ASSAC a nivell de Catalunya e INJUVE a nivell estat espanyol).

Pròxim concerts:
16 de març: Pau Alabajos (IES Marxadella Torrent)
17 de març: Rapsodes (IES Pou Clar Ontinyent) i Lilit i Dionis (IES Xebic Ondara)
26 de març: Arthur Caravan (Lluís Vives) i VerdCel (Teatre Principal Alcoi)
8 d’abril: Rapsodes (IES Sant Mateu)
23 d’abril: Qualimbet (Edifici Nexus València)
30 d’abril: Pau Alabajos (Lluís Vives)
29 de maig: Rapsodes (Sant Vicent)
19 de juny: 121 DB (IES Guillem Alcalà Pobla de Farnals) i VerdCel (Benilloba)
25 de juny: Pau Alabajos (IES Berenguer, Catarroja)
1 d’octubre: Batà (Lluís Vives)


La graella definitiva amb la programació final es pot consultar a la web del circuit http://www.circuitdemusicavalencia.com/


Més informació: - Telf. 669963198
i: http://www.circuitdemusicavalencia.com/

No hay comentarios: