martes, 4 de noviembre de 2008

VerdCel seleccionat per segon any consecutiu en l’INQUIET



• Enguany, però, VerdCel ha aconseguit estar en 2 categories [documental i vídeo-clip].
Els alcoians VerdCel han estat seleccionats per a participar en la IV Edició del Festival de Cinema en Valencià “Inquiet 2008”. Aquest festival, organitzat per la Regidoria de Cultura, Joventut i Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Picassent, premia anualment els millors treballs audiovisuals en llarg i curtmetratges, documentals i altres propostes.
VerdCel participa per segon any consecutiu en l’edició IV del Festival de Cinema en Valencià “Inquiet 2008”. En concret, han sigut seleccionats per a dues seccions: documental i vídeo-clip. Aquest fet confirma la solidesa del treball audiovisual que acompanya Sàmara, el nou treball discogràfic del grup.
Cal destacar de forma significada, que també per segon any consecutiu el realitzador del documental i vídeo-clip seleccionats és l’alcoià Octavi Masià, reconegut per una llarga trajectòria professional. En el conjunt de Sàmara, el contingut audiovisual el tanca vídeo-projeccions de Daniel Olmo, el seu creatiu i responsable i que acompanyen en directe els concerts del grup.
La programació oficial de l’Inquiet arranca el pròxim 20 de novembre fins el 29. Sàmara serà projectat en la secció oficial el dimecres 26 a partir de les 20.00 hores. Un jurat format per cinc professionals de l’audiovisual valencià i de la resta de l’Estat decidirà quina és la proposta guanyadora.

Sàmara
El documental recull les experiències d’una dona de 90 anys, que ha viscut una llarga i intensa vida. Una vida dedicada al treball i marcada per la guerra civil espanyola i la dictadura del general Franco. Els fragments de l’entrevista es barregen amb una acurada selecció d’imatges que interpreten el moment existencial de la narració.
VerdCel ha treballat sobre aquesta vídeo-creació documental, interpretant-ne una visió i transformant-la en un disc intens i vibrant de música en directe.
Inquiet 2008
En només 4 anys d’existència, aquest certamen ha crescut de manera exponencial en la quantitat de material presentat i en la qualitat del mateix. L'Inquiet s'ha consolidat com un dels punts de referència necessaris de l'audiovisual valencià, un projecte que també demostra que l'audiovisual en valencià te futur.
Per a més informació: http://www.inquiet.org/
La Sàmara que Gira
VerdCel presentarà al llarg del territori el seu nou treball i espectacle Sàmara. Als propers mesos la llavor amb ales - que és la Sàmara - rodarà a diferents comarques del País Valencià i el Principat
La Sàmara girarà les properes setmanes per:

dij 13 nov '08 Onda (La Plana Baixa)
div 14 nov '08 Alcoi (amb Miquel Gil, Feliu Ventura Arthur Caravan i Pau Alabajos)
dij 20 nov '08 València (OCCC)
div 21 nov '08 Alcúdia de la Ribera (Casa de la Música)
div 28 nov '08 Vila-Real (Sala Tal)
diu 14 des '08 Castalla (Foia de Castalla)
dis 20 des '08 Alacant (Sala Stereo)
div 26 des '08 Meliana (Horta Nord – Sala Durango)
div 27 des '08 València (Matisse

Més info. 639676318 o 600 505 700
www.verdcel.com - www.myspace.com/verdcel

No hay comentarios: